Hårfrisör i Östersund

VI TAR HAND OM DIG!

Erica Andersson

salongsägare/ toppfrisör

Jag heter Erica Andersson och jag har verkligen hamnat på rätt plats här i livet. Det har varit min dröm sedan barnsben att få jobba som frisör. Det jag inte förstod då var hur givande mötet med människor skulle bli, det är roliga och inspirerande dagar vi har här på Max Frisering.

Utbildning: Frisörskolan i Ö-vik

Gesällbrev: 1994

Mästarbrev: Våren 2016

Lotta Jonasson

toppfrisör

Jag heter Lotta Jonasson och har jobbat som frisör i 25 år. Mitt jobb är fortfarande toppenroligt och jag är väldigt glad över att få göra människor snygga och nöjda varje dag. Kan man ha det bättre?

Utbildning: Frisörskolan i Ö-vik

Gesällbrev: 1991

Lovisa Hillström

toppfrisör

Jag heter Lovisa Hillström och trivs väldigt bra med min roll som frisör. Det är ett jobb som ständigt förändras och blir roligare för var dag. Här på salongen har vi goda möjligheter att utvecklas via utbildningar och vi inspireras dagligen av varandra och av våra kunder!

Utbildning: Frisörskolan i Umeå

Gesällbrev 2003

Frida Tinnsten

elev

Hej! Frida heter jag.

Jag gör min praktik här på salongen, jag finns här på måndagar, någon lördag och på lovdagar. Jag kommer även jobba i sommar. Att få göra människor glada när dom blir fina i håret, är det jag brinner för.

Mitt mål 2019 är att utvecklas i frisöryrkets alla konster.

Ellinore Danielsson

frisör

Jag heter Ellinore Danielsson och detta kreativa yrke är verkligen något för mig. Jag har varit intresserad sedan jag var liten! Det är SÅ roligt att få träffa människor och få göra dom fina och glada. Det är givande dagar på denna salong som har så härlig stämning!

Utbildning: Jämtlands Gymnasium VUX

Gesällbrev 2019

Anja Störvold

Elev

Hej! Anja heter jag.

Nu finns jag här på salongen, jag jobbar alla vardagar och en lördag i månaden. Det bästa med att vara frisör är att man aldrig blir full-lärd utan att det alltid kommer nya trender och utmaningar.

Mitt mål 2019 är att ta deltidsprovet och blicka mot gesällen.