INFÖR DITT BESÖK

Onlinebokning

Att boka genom våran Onlinebokning går snabbt och smidigt och du kan boka din tid när som helst på dygnet. Se gärna över mailadress och telefonnummer i din bokningsprofil så att vi enkelt kan nå dig med bekräftelse och påminnelse om din tid.

Färgning

När du är på salong för att färga ditt hår så finns det en liten risk att det hamnar färg någonstans där det inte ska. Även om det med största sannolikhet inte kommer att ske kan det ändå vara klokt att inför ett besök inte välja de kläder du är allra mest rädd om. Självklart gör vi alltid vårat bästa för att skydda dina kläder när du är hos oss.

Uppsättning

Om du har bokat tid för uppsättning hos oss så rekommenderar vi att du bär kläder som du kan ta av utan att behöva dra dem över huvudet. På så sätt riskerar du inte att uppsättningen förstörs vid eventuellt ombyte. För att håret ska vara som bäst inför en uppsättning bör ditt hår vara tvättat och torrt vid ditt besök.

Förhinder

Har du bokat en tid hos oss och får förhinder vill vi att du avbokar senast  24 timmar innan din avtalade tid. Ej avbokad  tid debiteras med 75%

Varför debiteras du?

När du beställer en tid så gör vi ett muntligt avtal. Du (köparen) förbinder dig att komma till oss vid en, i förväg överenskommen, tid och köpa en behandling. Vi (säljaren) förbinder oss att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan.