goldwell

Vår färgleverantör med precisa och hållbara färger.
Stort sortiment av både färger med exakt gråhårstäckning och skonsam toning för en nyansförändring. Dessa produkter återfinns endast hos frisörer. Vi får tillgång till det senaste inom färg och form via regelbundna utbildningar av Goldwells egna tekniker. Det mesta av Goldwells sortiment hittar du hos Oss.

Läs mer om Goldwell här »

Hårologi

Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet en hårolog. Vi har gått en specialist- utbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår. Som hårolog kan vi med stor säkerhet ge dig professionella råd och behandlingar.

Läs mer om Hårologi här »

NÕBERU

Nõberu of Sweden föddes ur en idé om ett heltäckande varumärke för män som skiljer sig från mängden. Produkter som varken luktar granbarr eller som säljs med avklädda kvinnor i reklamen.

Läs mer om nõberu här »

olaplex

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

Läs mer om Olaplex här »

ghd

GHD eller Good Hair Day, every day levererar strålande produkter.

Läs mer om GHD här »

Hairtalk

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder. Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen.

Även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val för dig som vill välja ett skonsamt alternativ när du ska göra din hårförlängning.

Läs mer om Hairtalk här: https://hairtalk.se/