Prislista.

Vi har flera olika prisnivåer på våra behandlingar, de är baserade på frisörens erfarenhet och på längd och tjocklek på kundens hår.

Prisuppgiften som du får när du bokar tid hos oss kan justeras om vi anser att det t.ex behövs mer färg eller en annan behandling för att uppnå önskat resultat.

Vill du veta mer, kontakta oss.
Hjärtligt Välkommen!

Covid-anpassade öppettider

Vi håller i och försöker hålla antalet människor i salongen på en rimlig nivå så vi fortsätter att justerat våra arbets- och öppettider.

Salongen kommer att ha följande öppettider:

Mån – Ons 8-20
Fre 8-16
(Lör 8-14,30)

Välkomna!

 

Välj en frisör med licens!

I Sverige finns idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, vem som helst kan arbeta som frisör eller driva salong utan varken kunskap eller utbildning.

Gesällbrev är frisörens yrkesbevis som vi vill förstärka eftersom branschen idag består av många oseriösa aktörer. Licensen är en utveckling av det vi har och en ny modell som intygar upp till sex behörigheter.

Frisörer använder också olika typer av kosmetiska produkter som innehåller starka kemiska preparat. Okunskap om dessa kan leda till brännskador, allergiska reaktioner, hudirritationer, eksem och problem med luftvägarna hos både kund och utövare.

Frisörer som avlagt del- och gesällprov uppfyller kraven för licens, så vi är  väldigt nöjda och stolta över att alla frisörer på Max Frisering har frisörlicens!

 

 

Hairtalk på salongen

Vi jobbar med extensions från Hairtalk.

Hairtalk har hår av bästa kvalitét, 100% Remy och etiskt handlat.
Speciellt utvalt för den svenska och nordeuropeiska marknaden.

Vi kan förlänga eller göra ditt hår fylligare, du bestämmer.

27 grundfärger som kan kombineras till hundratals unika nyanser. 3 längder: 25cm, 40cm, 55cm. 6 hårprodukter och en borste ingår i en full förlängning. Produkterna är utvecklade för att bevara hårets kvalitet, månad efter månad.

Boka din tid för konsultation på 063510315 eller https://bokning.voady.se/maxfrisering/categories

Välkomna!

Covid-19

Hej alla härliga kunder!

SÅ HÄR GÖR VI:

 • Håller oss hemma vid symptom
 • Utökar öppettider
 • Tvättar och spritar händerna
 • Spritar kontaktytor
 • Skärmar av schamponeringsstolarna

VARJE KUND FÅR:

 • Nystädad och nyspritad plats
 • Nytvättade kappor, kammar, borstar, handdukar etc.
 • Tillgång till tvål, vatten och handsprit

VI VILL ATT DU:

 • Kommer utan sällskap
 • Avbokar din tid vid symptom
 • Spritar händerna när du kommer

Tack för Ni hjälper oss!
Erika, Lotta, Anja, Anna, Frida

Nõberu!

Hos oss hittar ni hår- och skäggvårdsserien Nõberu!

Nõberu of Sweden föddes ur en idé om ett heltäckande varumärke för män som skiljer sig från mängden. Produkter som varken luktar granbarr eller som säljs med avklädda kvinnor i reklamen.

I serien hittar du allt från shampoo och conditioner till stylingprodukter och verktyg för skägg och hår.

Läs mer på Nõberu

Att donera hår.

Funderar du på att donera ditt hår?
För att håret ska kunna användas till peruker behöver det vara minst 30 centimeter och helt obehandlat. Vi gör flätor som vi klipper av och skickar till Smink- och Perukmakaren. För att boka en sådan klipptid vill vi gärna att du kontaktar oss så vi har möjlighet att boka av en längre behandlingstid.
Välkommen!

Testa ditt hår!

När vi testar ditt hår klipper vi av ett hårstrå och mäter hårets styrka och sträckbarhet i en så kallad hårtestapparat. Det ger svar på om håret är fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande. Hårets fuktighetsbalans är avgörande för hur det ska behandlas för att bli fräscht och glänsande vackert, kännas bra och vara lätt att forma. Utifrån testresultatet får du produktrekommendationer anpassade för just ditt hår.

I din bokade behandling ingår alltid hårtest, fråga din frisör för mer information.